Kukkalähetys – Helsinki ja lähiseudut

Kukkalähetykset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla perille luotettavasti – palvelevan kukkavälityksen avulla

Verkosta tilattava kukkalähetys on helppo tapa muistaa perheenjäsentä, ystävää, työkaveria, asiakasta tai yhteistyökumppania. Joskus esimerkiksi kiireiset aikataulut tai pitkä välimatka voivat olla esteenä henkilökohtaiselle käynnille, jolloin kukkien toimitus on kätevä jättää ammattilaiselle. Kukkavälityksemme toimittaa kukat perille pääkaupunkiseudulla, mm. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella.

Sopivia tilanteita kukkalähetykselle:

  • Ylioppilaan tai vastavalmistuneen muistaminen
  • Kukat läheisen tai sukulaisen merkkipäivän johdosta
  • Työkaverin tai asiakkaan ilostuttaminen
  • Ystävän arjen piristäminen
  • Hautajaiset tai surujuhlat

Kukkalähetyksen tilaaminen on helppoa

Kukkavälityksemme toimittaa kukkalähetykset perille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla (Espoo, Vantaa, Kauniainen). Kukkatoimituksen tilaaminen onnistuu helposti: valitset vain verkkokaupastamme haluamasi tuotteet ostoskoriin ja valitset haluamasi maksutavan. Me hoidamme loput, ja kukkavälityksemme vie kimpun tai asetelman perille luotettavasti.

Kun tilaat kukat verkkokaupasta, voit suorittaa ostokset silloin kuin sinulle itsellesi sopii, ilman ruuhkia. Voit selata kattavia valikoimamme kaikessa rauhassa ja tutustua erilaisiin kimppuihin ja asetelmiin. Monista kukkakimpuista pääset valitsemaan myös mieleisesi värin, koon ja hinnan mukaan. Kimpun oheen lisätty tervehdyskortti personoidulla viestillä viimeistelee kukkalähetyksen.