Kukkalähetys

Kukkalähetykset luotettavasti perille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Verkon kautta tilattava kukkalähetys on vaivaton tapa muistaa perheenjäsentä, ystävää, työkaveria, asiakasta tai yhteistyökumppania. Joskus esimerkiksi kiireiset aikataulut tai pitkä välimatka voivat olla esteenä henkilökohtaiselle käynnille, jolloin kukkatoimitus on kätevä jättää ammattilaiselle. Me viemme kukat perille pääkaupunkiseudulla, mm. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella – kukkavälitys onnistuu kauttamme helposti.

Sopivia tilanteita kukkalähetyksen tilaamiselle:

  • Ylioppilaan tai vastavalmistuneen muistaminen
  • Kukat läheisen tai sukulaisen merkkipäivän johdosta
  • Työkaverin tai asiakkaan ilostuttaminen
  • Ystävän arjen piristäminen
  • Hautajaiset tai surujuhlat

Kukkalähetyksen tilaaminen on helppoa

Me toimitamme kukkalähetykset koko pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Kukkatoimituksen tilaaminen onnistuu helposti: poimit vain verkkokaupastamme haluamasi tuotteet ostoskoriin ja valitset haluamasi maksutavan. Me hoidamme loput, ja kukkavälityksemme huolehtii kimpun tai asetelman perille.

Kun tilaat kukat verkkokaupasta, voit suorittaa ostokset silloin kuin sinulle itsellesi sopii, ilman ruuhkia. Voit selata kattavia valikoimamme kaikessa rauhassa ja tutustua erilaisiin kimppuihin ja asetelmiin. Monista kukkakimpuista pääset valitsemaan myös mieleisesi värin, koon ja hinnan mukaan. Kimpun oheen lisätty tervehdyskortti personoidulla viestillä viimeistelee kukkayllätyksen.