Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Kukkakauppa Desiree Oy, y-tunnus 2233042-2.

Tilaaminen käy helposti valitsemalla tuote kuvista ja erityistoiveita voi esittää siihen tarkoitetulla rivillä. Otamme toiveet huomioon mahdollisuuksien mukaan työn tyylistä kuitenkaan tinkimättä. Tilauksesta saat vahvistuksen sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta- ja toimituskulut sekä kirjanpitokelvollinen kuitti. Tilauskukat ovat kuvissa ohjeellisia, joita pyrimme noudattamaan mahdollisimman tarkkaan. Kukat valikoimme sidontatöihin myymälän silloisen valikoiman mukaan. Jos olette tarkkoja kukkien sävystä tai lajikkeesta, voitte ottaa yhteyttä myymäläämme (p.09 694 6394) ja tiedustella valikoimaamme. Pidämme myymälässä runsasta valikoimaa, mutta ikinä ei ole kaikkea. Tiettyjä kukkia toivotessa kannattaa tilata toimitus viikko etukäteen, jotta ehdimme tilata kukat ajoissa. Kukkia meille tulee usealta toimittajalta 4-5/vk, joten vaihtuvuus on suuri. Kannattaa toiveissa myös huomioida kausi/ sesonkivaihtelut eli mitä on mahdollista saada.

Kuljetukset samalle päivälle tulisi olla arkisin klo:14 mennessä, lauantaisin klo:14 mennessä, sunnuntaisin klo:10 mennessä. Tämän jälkeen tulleet tilaukset siirtyvät automaattisesti seuraavalle toimituspäivälle. Aamupäivätoimitusten tilaukset edellisenä päivänä klo:16 mennessä. Virka-aikana toimitettaviin kukkalähetyksiin tilaukset klo:12 mennessä samalle päivälle. Kukkalähetti noutaa arkisin viimeiset toimitukset klo:15 jälkeen, joten emme voi luvata iltatoimituksia. Kuljetukset toimitamme päivän aikana klo:20 mennessä. Viikonloppukimput toimitamme idealla viikonlopuksi eli torstaina tai perjantaina toivomanasi päivänä. Emme pysty lupaamaan aikakuljetuksia, ainoastaan hautajaiskukat voimme luvata tarkemmin. Arkisin ja lauantaisin  voitte toki toivoa aamu- tai iltapäivätoimituksen tai kolmen tunnin aikahaarukan päiväsaikaan esim. klo:12-15. Tämä edellyttää kuitenkin ajoissa tilaamista, jotta pystymme tämän toteuttamaan.  Sunnuntaisin emme voi ottaa aikatoiveita vaan kukat toimitamme päivän aikana. Sesonkiaikoina toivomme tilauksia ajoissa (miel. edellispäivänä), koska kuriirit ovat silloin hyvin kiireellisiä eikä tule ehtimisongelmia. Sesonkeina emme myöskään pysty lupaamaan aikakuljetuksia vaan kuljetukset menevät päivän aikana. Äitienpäivänä  kuljetukset klo:9-20, joten tilauksia voi jättää lauantaina klo:24 asti. Jouluaikana toimitamme 23.12. kukkia, mutta viimeiset tilaukset otamme vastaan 22.12. illalla, välttääksemme ongelmat. Sen jälkeen tulleet välitykset toimitamme tapaninpäivän jälkeen. Hautajaiskukat olisi hyvä tilata viimeistään 2 päivää aikaisemmin, jotta ehdimme tehdä ne hyvissä ajoin ja huolella. Toimitamme ne viimeistään 30min ennen siunauksen alkua. Erikoistilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä myymäläämme (p.09 694 6394). Toimituskulut; Helsinki 8€, Espoo 10€, Kauniainen 10€, Vantaa 12€, Suomenlinnaan ( Hki19 ) ei toimituksia.

Asiakkaan antamat tiedot ovat luottamuksellisia. Niitä ei jaeta kenellekään eikä käytetä mainontaan tai markkinointiin. Tietoja käytetään rekisteri ja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta (nimi, osoite, puh.numero, ovikoodi) ja riittävyydestä. Virheellisten ja vajaiden tietojen vuoksi toimituksen perillepääsy on mahdottomuus, joten Kukkakauppa Désirée ei vastaa siitä aiheutuvista ongelmista eikä näinollen palauta tuotteen tai kuljetuksen hintaa asiakkaalle. Laittakaa tietoa meille, jos ette tiedä sisäänpääsystä tai pakkasaikana ulosjättämisestä, niin toimitamme kukat vasta saatuamme vastaanottajan puhelimitse kiinni. Kuriiri vie lähetyksen vain kerran yhdellä kuljetusmaksulla. Mikäli kukkia ei saada vietyä ovelle (pakkanen, ovikoodi), ilmoitamme vastaanottajalle, joka voi noutaa kukat myymälästämme samana tai seuraavana päivänä.

Kukkien toimitus: Lähetämme aina ehtiessämme (ruuhkapäivänä saattaa olla ettemme ehdi) tekstiviestin ajoissa vastaanottajalle, jos emme tiedä pääseekö kuriiri rappuun sisään tai pakkasaikana mahdollinen paleltumisvaara (omakoti- tai rivitalo). Jos emme saa vastausta vastaanottajalta, laitamme kukat kuriirin mukaan viimeiseen lähtöön samana päivänä. Mikäli vastaanottaja ei ole kotona, kukat jätämme ovelle ellei ole paleltumisvaara tai kuriiri ei pääse rappuun sisään.  Tällöin kukat palautuvat myymälään ja me ilmoitamme vastaanottajalle asiasta tekstiviestillä, jolloin kukat noudettavissa myymälästämme parin päivän ajan. Kukkakauppa Désirée ei vastaa ovelta kadonneista kukista (kukkia katoaa erittäin harvoin).

Jos ette halua, että jätämme kukat ovelle tai haluatte, että soitamme/tekstaamme ennen vientiä, teemme kimpun, pakkaamme ja soitamme kuriirin vasta saatuamme vastaanottajan kiinni eli tällöin emme voi olla varmoja ehtiikö kukat enää samalle päivälle (esim.yhteydenotto liian myöhään). Tällöin voimme sopia vastaanottajan kanssa toimitusajan milloin hän on kotona päiväsaikaan. Mainitsethan toiveestasi erityistoive-kohdassa tilatessasi kukkia.

Kukkakauppa Désirée toimittaa tuoreita ja hyvälaatuisia kukkia maineensa edellyttämällä tavalla. Mikäli kuitenkin tulee ongelmia laadun suhteen, reklamaatiot tulisi ilmoittaa meille 2vrk:n sisällä toimituksesta (p.09 694 6394). Tarvitsemme viallisen tuotteen korvataksemme sen uudella. Otamme viallisen tuotteen takaisin tuodessamme uuden, joten ethän hävitä sitä.

Tilauksen peruutus: Tulee tehdä vuorokausi ennen toimitusta tai ennen kuin olemme ehtineet sitoa kimpun, jolloin voimme hyvittää koko summan. Kimput, asetelmat ja istutukset ovat toiveiden mukaisia tilaustöitä, joita emme pysty myymään sellaisenaan eteenpäin. Tämän vuoksi  emme pysty viimetingassa tehtyjä peruutuksia hyvittämään kokonaisuudessaan vaan joudumme vähentämään summasta sidonnasta aiheutuneet kulut, tekstatun kortin sekä kuljetusmaksun, jos kuriiri on jo tilattu. Ruukkukukat ja ruukut sellaisenaan eivät aiheuta lisäkuluja, joten ne voidaan hyvittää kokonaisuudessaan ellei korttia ole tekstattu tai kuriiria soitettu.

Yhteyden otot: Kukkakauppa Désirée Oy p. 09 694 6394

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24%.

Yrityksille on laskutusmahdollisuus. Lähetämme laskut ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta sähköpostilla toki myös mahdollista.

Yksityisille laskulla tai osamaksulla onnistuu valitsemalla paytrail maksutavaksi ja maksutapavalinnassa valitsee collektor osamaksu/lasku-vaihtoehdon.

Maksutavat : Nettipankkitunnuksilla, Mobilepayllä, pankki- sekä luottokortilla. Nettipankit: Nordea, Osuuspankki, Handelsbanken, Tapiola, Säästöpankit, Danske Bank, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, S-pankki, Ålandsbanken. Luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners, American Express, Eurocard.

Maksupalvelun tarjoaja:

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail OyJ

y-tunnus 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

p.0207181830

www.paytrail.com